Tarih 27 Mart 2024
Etkinlik Türü Seminer

Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Sektöründe AR-GE Yaklaşımları ve Yeni Teknolojiler

Seminer otomotiv sektöründeki ürün geliştirme süreç, gelişmeleri ve yeniliklerinin anlatılacağı sunumlardan oluşacaktır. Sunumlar otomotiv ana sanayi ve yan sanayi firmalarında yüksek tecrübeye sahip yöneticiler tarafından yapılacaktır. Sunum sonrası katılımcıların sunum sahiplerine konuyla ilgili merak ettikleri soruları sorabilecekleri soru/cevap seansı düzenlenecektir.

1. Konuşmacı:
Tolga Senoguz (Ford Trucks Tribe Leader, Ford Otosan)
Sunum Başlığı: Ford Otosan ARGE Yeni Yaklaşımlar

2. Konuşmacı:
Dr. Ali Erkin Kutlu (Group Research Development Director, Standard Profil Group)
Sunum Başlığı: Otomotiv Sektöründe AR-GE Süreçlerini Yeni Teknolojilere Göre Şekillendirmek