Tarih - Bahar 2023
Katılımcı İç Paydaşlar
Etkinlik Türü Yeni Ders

Sosyal Bilimler Fakültesi - HUM 303 "A Panoramic View of One Hundred Years of the Republic (İngilizce)

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına adım atarken Sosyal Bilimler Fakültemiz 2023-2024 Güz döneminde Cumhuriyet’in yüzyılını anmak ve anlamak için farklı disiplin ve yaklaşımları bir araya getiren “HUM 303 Cumhuriyet’in Yüzyılına Panoramik Bir Bakış” adlı bir ders açacaktır.

On dört akademisyenin vereceği bu İngilizce seçmeli ders, tarihten edebiyata, müzikten yemeğe ve hukuka dek geniş bir yelpazede Cumhuriyet yüzyılının farklı yönlerini ele almayı hedeflemektedir. Öğrencilerimizin yanı sıra tüm üniversitemiz bileşenlerini misafirimiz olarak derse katılmaya davet ederiz. Dersin izlencesine SIS’ten ulaşılabilir.