Tarih 15 Mayıs 2023
Ek Bilgi için kurumsaliletisim@ozyegin.edu.tr

Tiyatro Oyunu İngilizce Tiyatro Grubu - Problem Child by George F. Walker

Özet Bilgi

Problem Child, toplumun en alt tabakasında yer alan, eski uyuşturucu bağımlısı RJ ve Denise adlı genç bir çiftin, küçük kızlarının velayetini almak için bürokrasiye ve yetkililere karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Denise, sarhoş bir motel çalışanı olan Phillie'nin yardımıyla, kızının koruyucu aileden kaçırılması için planlar yapar. Tek engel, değiştirilemeyecek kadar kayıp bir kadına, ahlak ve nezaket aşılamaya kararlı bir sosyal hizmet uzmanı olan Helen'dır.. Gerçek, komik ve yürek burkan Problem Child kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak heyecan verici bir inişli çıkışlı yolculuk.

Vizyon-Misyon

Vizyon: Tüm paydaşlar tarafından en tercih edilen, öğrenen odaklı, girişimci araştırma üniversitesi olmak.
Misyon: Girişimci bir araştırma üniversitesi olarak topluma hizmet için çözüm odaklı ve katma değeri yüksek bilgi yaratmak, paylaşmak ve uygulamak.

İletişim Bilgileri

Kurumsal İlişkiler ve Bütünleşik İletişim